zaterdag, december 10, 2005

De renovatie - dag 6

Yep,deze morgen wakker worden en de vloer van het toilet helemaal blank zien staan...Nog nooit zo hard gevloekt zo kort na het opstaan. We krijgen precies nog verlengingen aan de renovatie. De storing is aangemeld en ik zou vandaag nog ene loodgieter over de vloer moeten krijgen, de vriendelijke mevrouw van de storingslijn heeft de klachten nog wat aangedikt om er zeker van te zijn dat de loodgieter ook echt op ene zaterdag zal langskomen.

Voor de rest is de schoonmaak begonnen en zal ik de badkamer gebruiksklaar gaan maken vandaag.

[Update] De loodgieter is net langs geweest en de soldeernaad aan het T-stuk van de waterleiding was blijkbaar gebroken. Hij heeft de boel nu opnieuw gesoldeerd en alles lijkt nu droog te blijven. Toch wel goeie service van die mannen.

P.S. Terwijl ik dat doe speelt op de achtergrond KXRadio. Dat is het internet radiostation van Rob Stenders waar hij allemaal vrienden (en bekende DJ's) langs laat komen en waar ze de muziek mogen komen spelen die ze van de muziekpolitie niet in hun reguliere programma's op de radio mogen spelen. Als ge weet dat veel van die mensen van de oude grote piratenzenders (e.g. Veronica) komen dan hoef ik u niet te zeggen dat het goed is en het de kwaliteitsmuziek van de 70's, 80's en 90's a volonte is.