maandag, oktober 03, 2005

En toch had ze gelijk...

Weer iets bijgeleerd over het reizen met het openbaar vervoer vandaag, denk goed na over de goede formulatie van uw vraag als ge de informatietrollen gebruikt.

Blijkbaar stond er ergens een kapotte trein, dus zoals gewoonlijk kwamen de treinen niet in de goede volgorde en moest ge maar lukraak in ene trein stappen en zien waar dat ge uikomt. Een andere optie is de informatiepaal gebruiken om te vragen in welke volgorde de treinen komen. Vandaag dus maar met ene tros mensen die al meer dan een half uur stonden te wachten toch maar de informatieknop gebruikt. Ja hoor, de 17u59 trein die rijdt... Goed dan maar wachten en inderdaad de 17u59 trein komt eraan in de verte... en rijdt voorbij zonder te stoppen. Volgende keer toch maar vragen of de trein ook stopt, want eigenlijk had die informatietrol niet gelogen en reed die trein inderdaad.

Mijn mileuvriendelijke geduld wordt meer en meer op de proef gesteld en mijn vingers jeuken steeds harder om leaseplan te bellen en toch weer die auto te nemen.