zaterdag, mei 22, 2004

Seek and Destroy...

Gisteren was er in de plekker een metal feestje met 3 live optredens. Normaal gezien zijn optredens onder in de zaal, maar gisteren was nog ene keer de Plekker Club opengegaan (eigenlijk gewoon een wat groot uitgevallen vergaderlokaal, maar soit als de AB dat club mag noemen mogen wij dat ook).

De eerste band was Shades of Grey. Die zanger moet toch eens dringend naar ene marketing cursus want na 3 keer roepen Shades of Grey on stage wisten we het wel en welk stage had hij het trouwens over want ze stonden gewoon op de grond te spelen ??? Voor de rest waren ze wat rommelig begonnen maar toch redeljik sterk gefinished, en ene groep die ook nog Black Fuel van Channel Zero covert die kan toch niet slecht zijn zeker. En nee ik heb hunne demo voor 7€ niet gekocht, dat was soms nog erger dan Teleshopping op VTM bij die zanger.

De tweede band was Tempest, of zoiets. In ieder geval heb ik er waarschijnlijk langer over gedaan om deze zin te bedenken en te typen dan dat zij het nodig vonden om te spelen. Enuf said I think en een rechtreekse enkele reis naar de vergeetputten van de hardcore.

Hoofdact van de avond was Damage Eve, een Metallica coverband. Onze Plekker Club was toch redelijk goed volgelopen (en dan heb ik het over volk en bier) en vanaf het eerste nummer tot het laatste dikke ambiance met alle klassiekers en geen enkel nummer van na de Black Album, wat bewijst dat die mannen ook goeie smaak hebben :). Superstrak optreden en dikke ambiance, het was weer een goeie avond gisteren.