zondag, februari 01, 2004

JH De Plekker - zaterdag

Zaterdag dus de 2de dag van de feestelijkheden. Eerst nog de hele dag als ene zombie naar TV liggen staren (nog ene dikke proficiat voor de Juniores en Beloften in het veldrijden en ook maar naar de herhaling van de Australian Open finale gekeken om zeker te zijn dat ik niet gedroomd had). Maar tegen den avond toch maar beslist om mijn ledematen weer gecoordineerd te laten bewegen en opnieuw richting jeugdhuis vertrokken met het doel om zaterdag gene (of toch niet teveel) alcohol te drinken en de stand-up comedy night mee te maken.

De eerst stand-up comedian was Tom de Rons, een jonge slungelachtige kerel die zijn best deed om iedereen aan het lachen te brengen. Een goeie poging, maar hij miste duidelijk nog heel wat ervaring en misschien moet hij volgende keer eens proberen een pointe in zijn grappen te steken. BTW als ge in de GB werkt en iemand vraagt u of ge varaneneten hebt, dan is het veel kans deze kerel zijn fout, ik heb u gewaarschuwd.

De 2e "comedian" van de avond was Dikke Gilbert de la Tourette. Zeer platte, grove, beledigende en "ik geneer me aan niks of niemand " humor, m.a.w. gewoon goed dus. Ene mens die het presteert om Martine Tanghe, tetten, sperma en dikke nek in ene zin te krijgen (en dat zo'n 30 keer te herhalen gedurende zijne show) en in 1 baan Thomas een jeanet te noemen en Bo een tafel te laten bouwen op het podium verdient wel applaus en zijne nagesynchroniseerde duitse pornofilm was ook geweldig. Ik weet trouwens niet of het toeval was dat juist op dat moment de burgemeester en wat schepenen binnenkwamen ;-).

Voor de rest het vrij rustig gehouden zaterdag (mijn objectief van niet teveel alcohol te drinken wederom niet gehaald) en nog wat staan praten met de lokale politieke kopstukken.

Het was weer een goed weekend... Nu nog effe die verdomde koppijn uitzitten en we zijn weer zo goed als nieuw.