zaterdag, februari 07, 2004

Dat is fucking great

De Amerikanen zijn nu helemaal doorgeslagen. Hebben ze vorige week expres een tiet (of toch in ieder een verfrommeld stuk vel) van Janet Jackson te zien gekregen op TV (Ik ben zelfs nu nog altijd niet overtuigd dat Michael en Janet Jackson niet dezelfde persoon zijn). Worden nu opeens de live uitzendingen van de Grammy's en de Oscars vertraagd om eventueel niet helemaal bedekte lichaamsdelen niet te hoeven uitzenden of eventuele schuttingtaal te kunnen wegbiepen.

Nu zijn ze zelfs Bono (die van U2 voor de leken) aan het vervolgen omdat hij naar het schijnt meer dan een jaar geleden op TV "dit is fucking brilliant" (maar dan in het Engels) gezegd zou hebben toen hij een Golden Globe Award kreeg en de moral hypocrit majority (aka de kiezers van Bush) hier nu opeens aanstoot aan nemen.

Als ze deze lijn doortrekken gaan ze waarschijnlijk volgende week ook alle hip-hop, punk, metal, hardcore en aanverwanten verbieden en worden we allemaal verplicht om naar Redneck muziek te luisten. Als ze helemaal slim zijn gaan ze volgend jaar op alle award shows de burka verplicht maken (neen niet dat andere witte kleed met kap dat ze in de kast hebben hangen), en zijn toch alle problemen opgelost, want wat je niet kan zien bestaat toch ook niet, toch ???