maandag, april 19, 2004

Recap van zaterdag...

Zaterdag optredens gehad in De Plekker :

Er was redelijk weinig volk, waarschijnlijk iets teveel optredens op 1 weekend, allemaal vrij kort bij elkaar. Maar er was toch een goeie sfeer.

- Next week Friday : Een korte set en ze hebben duidelijk heeeeeel goed naar Blink 182 geluisterd maar dat is niet direct zo negatief. Prettig bandje om naar te luisteren.

- Saturday Night Beavers : Ik heb deze ruige rockers al een paar keer eerder gezien, toen speelden ze nog vooral Ramones covers. In principe spelen ze one-two-three-four (me dan in het Teungers) vettige rock zoals in de beste Ramones, Motorhead, El Guape Stuntteam en Peter Pan Speedrock traditie met 1 centraal thema, namelijk porno. Erg sterk en een erg sterke frontman die wel humor heeft. Deze mannen daar horen we hopelijk nog veel meer van, ik heb in ieder geval hunne demo gekocht en hoop ze nog dikwijls live te mogen zien.

- Nailpin : Nailpin begint aardig op te komen als de "opvolger" van Janez Dedt en wordt ook regelmatig op TMF geplugged. Ik heb zaterdag een erg professionele band gezien met mensen die erg goed op mekaar ingespeeld zijn (tegelijk springen, goede 2 stemmige zang en van dat meer), maar ik hou niet zo van die gladde poppy punkrock. Buiten het Together Forever meezingnummertje was ik dan ook niet helemaal weg van Nailpin, maar ik dat ligt meer aan mij dan aan hen.

TMF VJ An was er trouwens ook. 't Is trouwens dat iemand anders het mij gezegd had want ik zou niet weten wie dat is.