maandag, februari 23, 2004

kzijndie...

Neen, geen Nederlands voor beginners, maar ik merk dat mijn hits al een paar dagen gelijk ene jojo op en neer gaan.

Ik ben eens diep gaan nadenken en kan me niet herinneren dat ik iets nog briljanter dan gewoonlijk heb gepost, ik heb ook niemand te grof of te overmatig geschoffeerd waardoor al die zijn familie komt kijken en zint op wraak (maar ik kan niks garanderen als Vanoudenhoven zo door gaat of Bush herverkozen wordt), er staat geen expliciete porno op mijn site (dat schijnt ook nogal te helpen) en ik heb ook geen staatsgeheimen gepubliceerd voor zover ik weet tenzij ze zo geheim zijn dat ik het zelf niet weet.

Na wat in-dept research blijkt nu dat als je de naam van dat mens dat Belgie gaat vertegenwoordigen op het songfestival combineert met naakt en hiernaar op google gaat zoeken, mijn blog als 4de verschijnt. Dat kan natuurlijk veel verklaren, alhoewel, ik heb de naam maar 1 keer (daarom de alternatieve spelling hier om erger te voorkomen) in mijn blog heb staan.

Gelukkig is het nog niet zo erg als met Goya's blog, die arme mens heeft 680 bezoekers op 1 dag gehad die willen kwijlen (of erger) op Kzijndie en denk maar niet dat ze ook maar 1 woordje van dank achterlaten.